Eerste dag in de beugel – Tandarts Hibma – Kollum

Eerste dag in de beugel

Eerste dag in de beugel

Eerste dag in de beugel

Van onze kant is er alles aan gedaan om een snelle en comfortabele behandeling mogelijk te maken.

Je kunt er zelf ook veel aan doen om je behandeling vlot en prettig te laten verlopen. De eerste weken zal je moeten wennen aan de apparatuur; het kan wellicht een dag of tien wat gevoelig zijn, maar dat ongemak neemt snel af. Je mag paracetamol gebruiken om de gevoeligheid wat minder te maken.

Gun jezelf de tijd om opnieuw te leren kauwen met je kiezen tijdens deze fase en vermijdt contact met de brackets. Dat is makkelijker geschreven dan gedaan en zal zeker enige oefening vergen. Een bracket komt nooit vanzelf los van je tand. Alleen wanneer er op gebeten wordt en de kracht te groot wordt komt deze los. Gelukkig maar, want anders zou het glazuur kunnen afbrokkelen. Maar aan de andere kant jammer, want het vertraagt je behandeling.

Bij het Insignia systeem kan de bracket gelukkig wel in de jig met dezelfde grote nauwkeurigheid worden teruggeplaatst.
Daarnaast kan de behandeling onnodig duur voor je worden omdat het opnieuw aanbrengen van (nieuwe of losgekomen) brackets in rekening kan worden gebracht.

Wees dus vanaf het begin voorzichtig met de apparatuur

Beloning voor jouw inzet

Zijn er geen brackets los gegaan tijdens de gehele behandeling dan krijg je van ons een professionele fotoshoot cadeau!!!!!!